Penészmentesítés ózonnal

 

 

Az ózonos kezelés hatásos kezelési módja a penészesedésnek.

Az ózonos tisztítás egy teljesen környezetbarát eljárás. A kezelést nagyteljesítményű ózongenerátorok segítségével végezzük, vegyszermentesen.

Amennyiben a penész megjelent az Ön otthonában is, vagy dohszagot érez, azonnali intézkedésre van szükség. Ne várjon az esetleges megbetegedésig!

"Az Országos Környezetegészségügyi Intézet 1996-2003 között mintegy 20 000 kisgyerek otthonában végzett átfogó környezet-epidemiológiai vizsgálatot.

 A penészes lakásban élő gyermekeknél 62%-kal gyakoribb volt a bronchitiszes, 67%-kal az asztmás, 67%-kal az allergiás, 70%-os volt a neurotikus, depressziós panaszok többlet-kockázata. A betegség fogalmát ki nem merítő különféle gyermekkori panaszokat is 37%-kal nagyobb arányban jelezték.

A penész nemcsak allergiát okoz, de a többi allergénnel szemben is érzékenyebbé tesz. Így más típusú allergiák is kialakulhatnak. Legyengült immunrendszernél, akár még felnőtteknél is képesek egyes penészfajták a tüdőszövetet is megtámadni, ami súlyos esetben halálos is lehet." (forrás:  www.ozonclean.hu)

Hírlevél


Szavazás

Hol hallott rólunk?
Facebook
Google
Rádió
Asztali nézet