Penészmentesítés ózonnal

 

 

Az ózonos kezelés hatásos kezelési módja a penészesedésnek.

Az ózonos tisztítás egy teljesen környezetbarát eljárás. A kezelést nagyteljesítményű ipari ózongenerátorok segítségével végezzük, teljesen vegyszermentesen.

Amennyiben a penész megjelent az Ön otthonában is, vagy dohszagot érez, azonnali intézkedésre van szükség. Ne várjon az esetleges megbetegedésig! Főleg gyermekekre veszélyes a penész, mivel az ő szervezetük nem olyan ellenálló, mint a felnőtteké!

"Az Országos Környezetegészségügyi Intézet 1996-2003 között mintegy 20 000 kisgyerek otthonában végzett átfogó környezet-epidemiológiai vizsgálatot.

 A penészes lakásban élő gyermekeknél 62%-kal gyakoribb volt a bronchitiszes, 67%-kal az asztmás, 67%-kal az allergiás, 70%-os volt a neurotikus, depressziós panaszok többlet-kockázata. A betegség fogalmát ki nem merítő különféle gyermekkori panaszokat is 37%-kal nagyobb arányban jelezték.

A penész nemcsak allergiát okoz, de a többi allergénnel szemben is érzékenyebbé tesz. Így más típusú allergiák is kialakulhatnak. Legyengült immunrendszernél, akár még felnőtteknél is képesek egyes penészfajták a tüdőszövetet is megtámadni, ami súlyos esetben halálos is lehet." (forrás:  www.ozonclean.hu)

Hírek

 • Éves kedvezményes szerződéskötés lehetősége

  Figyelem!

  A 2020-as évben éves kedvezményes szolgáltatási szerződéskötésre van lehetőség, ami véges! 

  Kérem mielőbb gondolja át, hogy otthona, panziója, rendelője, irodája stb. napi-heti rendszerességgel tisztítva legyen ózonnal!

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, tartozzon Ön is a kedvezményes törzsvásárlói táborunkba!

  Tisztelettel: OzoneCleaner csapata

Hírlevél


Szavazás

Hol hallott rólunk?
Facebook
Google
Rádió
Asztali nézet