Szagtalanítás ózonnal

 

 

A mobil nagyteljesítményű ózongenerátorok kitűnő segítséget nyújtanak az erős, nehezen hozzáférhető és az eltüntethetelen szagok-illatok tökéletes kivonásában, a helyiségek, autók beltereinek teljes higiéniai kezelésében. Az asztma és allergiák megszüntetésében, a bogarak, pókok, atkák, kutyák – macskák szőr allergiáinak, penész gombák, dohos szagok eltüntetésében is élen jár a technológia. Minden kellemetlen szagot megszüntet, akár lakásfelújítás után a kemikáliák szagát is!

Az ózonkezeléshez semmiféle adalékanyag használata, tárgyak elmozdítása vagy elpakolása nem indokolt, csak az állatok és a növények ideiglenes áthelyezése javasolt.

A kezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges, csupán egy 20-30 perces intenzív szellőztetés. Az előállított ózonmolekulák hatásosan semlegesítik még a különböző eredetű szagokat, illatokat, és ezzel egy időben állítják vissza a kívánatos higiéniai szintet.

Újra élvezhetővé válnak az eddig kellemetlen szagú otthonok, helyiségek, autók, vagy raktárak stb.!

 

Az ózonból a kevesebb mennyiség, jelentősen csökkentheti a várt eredményt (a hatásosságot), ezért kizárólag ipari erősségű gépeket használunk!

 

Asztmások, allergiások figyelem!

Az ózonkezelés hatásai:

 • Teljes szagtalanítás (étel,dohányzás,dohosság,háziállat stb.)
 • Teljes allergén kezelés
 • Továbbá javasolt betegség után, kisbaba érkezése előtt, szakipari munkák után pl.:csőtörés, festés-mázolás után is stb.

 

FIGYELEM!

Akár másnap is érezhető az ózon illata, ami talán uszodák klórszagához hasonlít, de nem jelent veszélyt semmire! Ezt mindenképp vegyék figyelembe! (természetesen szellőztetésekkel eltűnik a szag)

Hírek

 • Éves kedvezményes szerződéskötés lehetősége

  Figyelem!

  A 2020-as évben éves kedvezményes szolgáltatási szerződéskötésre van lehetőség, ami véges! 

  Kérem mielőbb gondolja át, hogy otthona, panziója, rendelője, irodája stb. napi-heti rendszerességgel tisztítva legyen ózonnal!

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, tartozzon Ön is a kedvezményes törzsvásárlói táborunkba!

  Tisztelettel: OzoneCleaner csapata

Hírlevél


Szavazás

Hol hallott rólunk?
Facebook
Google
Rádió
Asztali nézet