Szagtalanítás ózonnal

 

 

A mobil nagyteljesítményű ózongenerátorok kitűnő segítséget nyújtanak az erős, nehezen hozzáférhető és az eltüntethetelen szagok-illatok tökéletes kivonásában, a helyiségek, autók beltereinek teljes higiénia kezelésében. Az asztma és allergiák megszüntetésében, a bogarak, pókok, atkák, kutyák – macskák szőr allergiáinak, penész gombák, dohos szagok eltűntetésében is élen járó technológia. Minden kellemetlen szagot megszüntet, akár lakásfelújítás után a kemikáliák szagát is!

Az ózonkezeléshez semmiféle adalékanyag használata, tárgyak elmozdítása vagy elpakolása nem indokolt, csak az állatok és a növények ideiglenes áthelyezése javasolt.

A kezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges, csupán egy 20-30 perces intenzív szellőztetés. Az előállított ózonmolekulák hatásosan semlegesítik még a különböző eredetű szagokat, illatokat, és ezzel egy időben állítják vissza a kívánatos higiéniai szintet.

Újra élvezhetővé válnak az eddig kellemetlen szagú otthonok, helyiségek, autók, vagy raktárak stb.!

 

Az ózonból a kevesebb mennyiség, jelentősen csökkentheti a várt eredményt (a hatásosságot), ezért kizárólag ipari erősségű gépeket használunk!

 

Asztmások, allergiások figyelem!

Az ózonkezelés hatásai:

  • Teljes szagtalanítás (étel,dohányzás,dohosság,háziállat stb.)
  • Teljes allergén kezelés
  • Továbbá javasolt betegség után,kisbaba érkezése előtt,szakipari munkák után pl.:csőtörés, festés stb. után is

Hírlevél


Szavazás

Hol hallott rólunk?
Facebook
Google
Rádió
Asztali nézet